Pedagogi

Miha Poznič

Miha vodi pionirske, mladinske in članske programe Street dance show-a in HIP HOP-a.

Ustvaril je trikratne svetovne prvake (The Pharaohs), državne in svetovne prvake v solo in duo disciplinah in je glavni trener velike formacije FORCE, ki je že dosegala odmevne zmage na velikih tekmovanjih.

Je dobitnik nagrade Plesne zveze Slovenije, Naj koreograf in Zlate plaketa za vrhunske dosežke ter dobitnik priznanja Mestne občine Celje za strokovno delo.

Miha-scaled.jpg
Sara-scaled.jpg

Sara Krajnc

Sara Krajnc je plesalka, trenerka, koreografinja in (kmalu) pedagoginja.

Poučuje hip hop otroke, mladince in člane v Celju ter na podružničnih šolah. Prav tako je gonilna sila naših mladih tekmovalnih skupin.

Rada deli svoje plesno znanje z drugimi. Njeni treningi temeljijo na osnovah in izražanju samega sebe skozi različne plesne stile. Verjame, da bi vsak posameznik moral poznati splošne koncepte različnih plesnih zvrsti, imeti sposobnosti nastopanja in igranja ter razvijati tako koreografijo, kot improvizacijo.

Kristjan Terglav

Plesalec, trener in koreograf, ki se s plesom profesionalno ukvarja od 15. leta. Večkratni svetovni prvak v malih skupinah, duotih in solotu, član plesne skupine The Pharaohs in Force, naš interni DJ in zgovorni voditelj/napovedovalec na vseh naših prireditvah in produkcijah.

Poučuje hip hop na podružnicah, kjer daje velik poudarek različnim zabavnim tehnikam, s katerimi plesalci utrjujejo popping, waving, groove in house.

 

Kiki.png
Katja.png

Katja Lipej

Plesalka in šolana vzgojiteljica, ki skrbi za naše najmlajše talente.

Plesno poučuje predšolske in osnovnošolske otroke v Celju in podružnicah, kjer skozi ples razvijajo motoriko, ravnotežje, orientacijo v prostoru in zavedanje lastnega telesa. Skozi igro otroke uči komunikacije, reševanje problemov, samozavesti, predvsem pa se otroci zabavajo in skozi gibanje razvijajo svojo domišlijo in kreativnost.

Svoje pedagoško znanje redno pridobiva v vrtcu, kjer upravlja poklic pomočnika vzgojitelja.

Alja Pliberšek

Alja Pliberšek je profesorica športne vzgoje in trenerka modernih tekmovalnih plesov.

Poučuje pionirske, mladinske in članske skupine show dance-a/ in jazz balet-a.

V svoji plesni karieri je dosegla veliko dobrih rezultatov na državnih, evropskih in svetovnih tekmovanjih.
Njen cilj je predstaviti plesalcem zabavo, čutenje ter spoznavanje samega sebe skozi ples. To dosega s svojimi koreografijami, ki so znane po čutnosti.
Sama bi ples opisala s štirimi besedami: ljubezen, veselje, gibanje, svoboda.

Alja