O nas

FORCE deluje pod sloganom skromnost, spoštovanje in pripadnost. Sledimo tem trem vrlinam, saj smo mnenja, da to niso samo potrebne kvalitete vsakega vestnega plesalca, ampak tudi vsakdanja življenska vodila.
 
FORCE je nova, mlada, obetavna blagovna znamka. Naše ime je sestavljeno iz: FOR-macija CE-lje (FORCE). Začeli smo leta 2013, kot ideja/želja po tekmovalni formaciji, ki bi konkurirala ostalim plesnim skupinam, tako v Sloveniji kot tudi preko meja.
 
Usmerjeni smo v STREET vejo, pod okriljem Plesnega Vala. Vsi naši treningi so usmerjeni v HIP HOP smer, skupaj z vsemi dodatnimi plesnimi stili (Locking/Popping, Tutting, House, Waacking, Litefeet, Streetdance, …). Naš osnovni cilj je seznaniti mlade s to kulturo in jim jo čimbolj približati. Dolgoročni cilj pa je, da nas ljudje prepoznajo kot skupino, ki ponuja kvalitetno in ustvarjalno druženje.
 
V prihodnjih letih bomo poskušali za vse mlade, iz Celja in okolice, pripraviti plesne tečaje, ki ne bodo temeljili le na vrhunskem plesu, temveč tudi na prijateljstvu in kvalitetnem druženju. Naš cilj je omogočiti mladim zabavno preživljanje prostega časa, veliko sproščenega gibanja, ustvarjanje nepozabnih spominov, svobode in uživanja ob glasbi.
Novi-Sad